h

Nieuw bestuur voor SP-West-Friesland

26 april 2021

Nieuw bestuur voor SP-West-Friesland

Op de algemene ledenvergadering van de afdeling SP-West-Friesland – gehouden op 19 april jl. – hebben de leden een nieuw afdelingsbestuur benoemd. Helemaal nieuw is het bestuur overigens niet: we namen afscheid van Dave Elzinga, de overige bestuursleden werden voor een nieuwe termijn herkozen.

 

Nieuw bestuurslid is geworden Wim Stolk uit Enkhuizen. Wim heeft binnen onze afdeling inmiddels reeds een hele staat van dienst. Zo is hij in de afgelopen vijftien jaar afdelingsvoorzitter, raadslid, fractievoorzitter en regiovertegenwoordiger geweest. Wim neemt nu de plek in van Dave Elzinga, die na vele jaren gaat stoppen met het bestuurswerk. We heten Wim Stolk van harte welkom, en danken Dave voor alle inzet de afgelopen jaren. Voor de ‘nieuwe’ samenstelling van het bestuur kan in de linkerkolom de button ‘afdeling’ worden aangeklikt en vervolgens de knop ‘bestuur’.

Op de ALV werd verder teruggeblikt op het jaar 2020 en uiteraard vooruitgeblikt op de komende periode, waarin we met elkaar het ideologische beginselprogramma ‘Heel de Mens’ als SP gaan actualiseren. De leden zullen hier een prominente rol in krijgen. Tot slot sprak onze fractievoorzitter Margreet Keesman nog over de ontstane politieke situatie in Enkhuizen.

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier