h

SP luidt het oude jaar uit in De Slof

3 januari 2016

SP luidt het oude jaar uit in De Slof

Woensdag 30 december heeft de SP in Café De Slof, inmiddels onze vaste stek voor Politieke Cafés in Enkhuizen, het jaar 2015 uitgeluid.
Zo'n vijfentwintig belangstellenden kwamen langs om iets te drinken, te eten en vooral lekker even te kletsen over wat ons zoal bezig hield en nog houdt.

Foto: SP / www.sp.nl

We kijken als SP terug op een jaar waarin we, zeker in Enkhuizen, goede zaken hebben kunnen doen op het gebied van de zorg. We maken deel uit van een stevige coalitie waarmee we een flink aantal zaken op de rails hebben gezet en nog gaan zetten.

2016 zal een jaar worden waarin nog zichtbaarder zal worden dat wij als SP in het stadsbestuur zitten.
 
In Drechterland, de andere gemeente in onze afdeling Westfriesland-Oost, zullen we in 2016 vaker op straat te vinden zijn. We hopen dat dit zal leiden tot een bijeenkomst van leden en sympathisanten in Drechterland, want het is belangrijk dat we ons in Drechterland nadrukkelijker gaan organiseren.
 
De aanwezigen op onze Oudjaarsborrel werd nog een kwis aangeboden, in de vorm van een Twee-voor-Twaalf -woordpuzzel. Aan de hand van een zestiental politieke vragen moest een woord worden gezocht.
Winnaars werden Gerrit Bonen en Margreet Keesman, die samen het beste team vormden.

Voor het nieuwe jaar wensen wij jullie allemaal veel gezondheid, veel geluk en succes en bovenal een 100% sociaal Enkhuizen en Drechterland!

 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier